Požega M. Gupca 10
Požega Vukovarska 29
Požega Vukovarska 31
Požega Industrijska 26
Pleternica
Pakrac
Lipik
Poljana
Velika
Kutjevo
Jakšić
Brestovac
Kaptol
Čaglin
Medicina rada

U današnjoj emisiji Dobro jutro Hrvatska gostovao je ravnatelj Centra za socijalnu skrb Požega, Vjekoslav Potočanac, zajedno sa suradnicima u javno zdravstvenoj i humanitarnoj akciji „Čaj za malog zmaja“, ravnateljem Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Marijanom Višatickim, ravnateljem Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije Matom Matijevićem i voditeljicom Službe za javno zdravstvo, dr.med. Jasminom Kovačević te je široka javnost upoznata s misijom ove akcije koju tradicionalno organizira Centar za socijalnu skrb Požega, u predblagdansko vrijeme.

 01

Podsjetimo, do 14. prosinca, u prostorije Dječjeg odjela Gradske knjižnice i čitaonice Požega, možete donijeti med, čajeve, toplomjere, četkice i paste za zube, sirupe za snižavanje temperature, darovati se mogu i šalovi, rukavice, kape, knjige, slikovnice, bojice, flomasteri, bojanke i igračke, a sve u svrhu očuvanja zdravlja i pomoći djeci koja žive u uvjetima siromaštva.

02

Predstavljene su i druge aktivnosti u okviru ove akcije, pratite nas i sudjelujte, prema mogućnostima. Svaki doprinos ovoj akciji znači veliku pomoć za djecu u potrebi.

03

Članak preuzet sa 034portal.hr