Požega M. Gupca 10
Požega Vukovarska 29
Požega Vukovarska 31
Požega Industrijska 26
Pleternica
Pakrac
Lipik
Poljana
Velika
Kutjevo
Jakšić
Brestovac
Kaptol
Čaglin
Medicina rada

U sklopu projekta „Dom zdravlja-centar zdravlja“ koji provodi Požeško-slavonska županija zajedno s partnerom Domom zdravlja Požeško-slavonske županije, a čija je ukupna vrijednost 5.845.777,93 kuna.

12. i 13. lipnja 2018. godine održana je edukacija o jednakim mogućnostima i nediskriminaciji. Edukacija je održana u prostoru Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije za zaposlenike Doma zdravlja i koncesionare Požeško-slavonske županije, a provedena je u svrhu promicanja horizontalnih politika Europske unije te potrebom za povećanjem razine svijesti o jednakim mogućnostima i nediskriminaciji.

Cilj edukacije bio je senzibiliziranje zdravstvenih djelatnika Doma zdravlja PSŽ i koncesionara Požeško-slavonske županije, za korištenje pristupa u radu s pacijentima i suradnicima, koji se temelji na ravnopravnosti spolova. Takvim pristupom neutralizirat će se neosjetljivost na rodne razlike, poticat će se jednako postupanje prema svima, neovisno o obrazovanju, društvenom položaju, imovinskom stanju, invaliditetu, dobi, spolnoj orijentaciji i dr., ali i unaprijediti kvaliteta pružanja primarne zdravstvene zaštite na području Požeško-slavonske županije.

Edukaciju je održala Barica Urh, magistrica psihologije iz Agencije za psihologijske usluge „Mozaik“ iz Požege.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

01